in

Een avondje Koemarkt in Purmerend om nooit te vergeten

Een avondje Koemarkt in Purmerend om nooit te vergeten

Op de Koemarkt in Purmerend is er altijd wel iets te doen. Of het nu zomer of winter is, het bruist van de activiteit en gezelligheid op dit horecaplein van Purmerend. Heb je iets te vieren, of ben je op zoek naar een leuk restaurant om met je vrienden of familie te eten? Kom naar de Koemarkt en geniet van de sfeer voor een onvergetelijke avond.

Trakteer je vrienden op een lekker etentje

Onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met je vrienden is altijd gezellig. Maar het wordt nog leuker als je een restaurant Purmerend kiest waar je niet alleen lekkere cocktails of heerlijke bubbels kunt drinken. Want na het aperitief schuif je gewoon aan voor een maaltijd. Je hebt keuze uit een uitgebreid menu dat bestaat uit maaltijdsalades, vleesgerechten of pasta. Of maak het extra speciaal met een gezamenlijke tafelbarbecue, een kaasfondue of een tapasbox.

Iets te vieren? Ook daarvoor moet je in Purmerend zijn

Of je nu een jarige collega hebt die in het zonnetje gezet moet worden of je wilt voor je beste vriendin een babyshower organiseren. Daarvoor kun je terecht bij restaurant Koemarkt. De gezellige inrichting van Rooie Sien draagt bij aan de intieme sfeer. Tegelijk heeft het geheel een feestelijke uitstraling. Reserveer vooraf zodat je zeker weet dat je de ruimte helemaal voor jezelf hebt. Je hebt keuze uit verschillende arrangementen, zoals bijvoorbeeld een high wine of een high beer. Uiteraard is er ook een alcoholvrije variant op, zoals een high tea met broodjes en zoete hapjes.

Gezellig op stap in de zomer en de winter

Doordat de verschillende horecagelegenheden op de Koemarkt in Purmerend een eigen terras hebben, heeft het plein een hele eigen sfeer. In de winter is het nog extra gezellig omdat je op een verwarmd terras buiten kunt zitten. Met de gezellige aankleding en de sfeerverlichting, zit je in een behaaglijke omgeving. Ondertussen geniet je van een glas wijn, een alcoholvrije cocktail of een goede kop koffie. In de zomer is het ook heerlijk om buiten te zitten. Een gin-tonic met een vleugje aardbeien of een fris biertje dragen bij aan het ultieme zomerse gevoel.

Een muzikaal avondje uit

Natuurlijk geniet je op de Koemarkt van een goede maaltijd en een heerlijk drankje. Maar je avond is pas echt compleet met een optreden van allerlei artiesten. En daarbij hoef je niet stil te blijven zitten, want er mag gedanst worden. Luister je liever gewoon? Ook dat is geen probleem. Daarvoor neem je plaats aan de bar of aan een tafeltje en uiteraard bestel je daar je favoriete drankje bij. Heeft het café een dag geen programma? Dan is er ongetwijfeld een algemeen evenement om van te genieten vanaf je plekje op het comfortabele terras.

3 tips voor een reis naar Malta

3 tips voor een reis naar Malta

Beveilig je huis of bedrijf met cilindersloten

Beveilig je huis of bedrijf met cilindersloten