in

Wat maakt truffel chocolade bijzonder?

Wat maakt truffel chocolade bijzonder

Chocoladetruffels zijn een van de meest luxe chocoladesoorten die er bestaat. Het is een chocoladebal met een zachte, romige textuur die elke chocoholic gelijk herkent. De smaakcombinatie is heerlijk, maar wat is truffel chocolade nu en waarom is het zo speciaal?

Omdat truffels een luxe chocoladesoort zijn wordt het ook gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. De ingrediënten van chocoladetruffels zijn in het algemeen:

  • Cacao (puur, melk of wit),
  • Smaakmakers (suiker, vanille-extract, likeuren etc.),
  • Boter (Voor de romigheid van de truffels)
  • Slagroom, room of crème fraîche

Iedere truffel wordt natuurlijk gemaakt met andere ingrediënten voor verschillende smaakcombinaties. Het mengsel dat hieruit komt wordt dan verwarmd en geroerd, tot de chocolade en de ingrediënten samengesmolten en goed gemengd zijn.

Wanneer het mengsel is afgekoeld wordt het gerold tot kleine balletjes. De balletjes worden vervolgens gerold in verschillende ingrediënten zoals geraspte kokosnoot of de meest populaire: cacaopoeder. De verschillende afwerkingen geven de truffels een heerlijke krokante laag.

Truffel chocolade online bestellen

Wanneer je online chocoladetruffels wilt bestellen is dit tegenwoordig ook veel mogelijk. Onlangs hebben wij een set truffel chocolade besteld bij Happy Truffel. Happy Truffel biedt veel kleurrijke chocoladetruffels aan in de meest lekkere smaken. In de mix truffels zaten de smaken vanille, caramel-zeezout, framboos, amandel, cappuccino en hazelnoot. Deze truffels zijn gemaakt van witte chocolade met daarin heerlijke ganachevulling.

Naast de heerlijke smaken zijn de truffels ook allemaal erg vrolijk gekleurd. Zo heeft de vanille truffel de kleur geel, caramel-zeezout de kleur oranje, framboos de kleur roze, amandel de kleur paars, cappuccino de kleur lichtblauw en hazelnoot de kleur donkergroen. We hebben deze truffels natuurlijk op de proef gezet en hebben ze getest op de bank onder het genot van een bakje koffie. Ze zijn een voor een anders en hebben een heerlijke unieke smaak. Wij raden het aan om deze truffels eens uit te proberen!

Proeverij truffels

Happy Truffel biedt op de webshop verschillende proeverijen aan. Van chocoladerepen (HappyBars) tot chocoladetruffels. Deze proeverijen zijn leuk om een keer alle populaire smaken van Happy Truffel te proberen. Daarnaast is een variatie van heerlijke truffel chocolade nooit verkeerd natuurlijk!

Doordat het een proeverij is kun je de truffels namelijk ook erg gemakkelijk delen. Leuk om uit te delen als traktaties aan je collega’s of als zakelijk relatiegeschenk! Ben jij benieuwd hoe deze truffels smaken?

Chocolade als cadeau

Naast dat de truffels leuk zijn om uit te delen of samen van te genieten kun je ze ook cadeau geven. Bij Happy Truffel bieden ze de mogelijkheid aan om de truffel chocolade rechtstreek naar jou of de ontvanger te sturen. Happy Truffel heeft namelijk veel leuke verpakkingen voor verschillende gelegenheden met hun truffels zoals gefeliciteerd, bedankt, beterschap, zomaar en nog veel meer opties. Neem zeker een kijkje op de webshop van Happy Truffel voor alle mogelijkheden.

Bestel je chocolade bij Happy Truffel

Ben je er helemaal over uit wat je cadeau wilt geven? Misschien wel heerlijke chocoladetruffels voor iemands verjaardag. Als de ontvanger een chocolover is moet dit helemaal goed komen!

Zorg ervoor dat je een leuk kaartje erbij besteld met een persoonlijke tekst. Deze persoonlijke touch laat de ontvanger weten dat je speciaal aan diegene hebt gedacht. Laat er een mooie groet op achter en laat weten dat hij van jou af komt. Wanneer je de bestelling afrondt is het volgens de website van Happy Truffel op werkdagen dezelfde nog verzonden. Wanneer ga jij truffel chocolade van Happy Truffel cadeau geven? Laat het me zeker weten, ik ben benieuwd!

Voorjaarsschoonmaak van je tuin

Voorjaarsschoonmaak van je tuin

Hoe een ondernemingsrecht advocaat je kan helpen bij het oprichten van een bedrijf

Hoe een ondernemingsrecht advocaat je kan helpen bij het oprichten van een bedrijf