in

Gemakkelijk je tafel beschermen tegen vlekken

Gemakkelijk je tafel beschermen tegen vlekken

Heb je net een nieuwe tafel of wil je gewoon je tafel beschermen tegen vlekken? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Dat is namelijk het gebruik van een tafelzeil. Hiermee voorkom je dat je tafel vol vlekken komt te zitten. Het is heel zonde als je door te knoeien eindigt met een tafel vol vlekken. Een tafel vervangen is natuurlijk heel erg duur en wil je voorkomen. Dan is het gebruiken van een tafelzeil zeer aan te raden. Een tafelzeil is gemaakt van gecoat pvc waardoor vloeistoffen etc. niet erdoorheen gaan. Hierdoor blijft dit op het tafelzeil liggen en zal er geen vlek in de tafel ontstaan. Uiteraard kun je nog wel vlekken in je tafelzeil krijgen. Zorg daarom altijd dat je een vochtig doekje bij de hand hebt. Als je bijvoorbeeld iets eet met vlekmakers zoals tomaat of kerrie is dit handig te doen. Deze ingrediënten zijn echte vlekmakers en doen dit ook heel snel. Daarom is de enige oplossing hiervoor om een vochtig doekje bij de hand te houden. Zie je dat er iets op het zeil terecht komt? Veeg met het doekje eroverheen en het is opgelost!

Welke printjes tafelzeil zijn er allemaal?

Het kiezen van een geschikt tafelzeil kan nog best wel een klusje zijn. Er zijn namelijk heel veel soorten te krijgen. Dit maakt het variëren wel heel erg leuk! Je kunt er namelijk voor kiezen om per seizoen een ander zeil neer te leggen. Hierdoor krijg je ook variatie in je interieur. Ben je bijvoorbeeld iemand die heel erg houdt van bloemen? Dan is een tafelzeil met bloemenprint echt iets voor jou. Doordat er veel verschillende soorten bloemen printjes zijn is de keuze reuze. Daarnaast heb je veel printjes met dieren, stippen en effen kleuren. Ben je nog op zoek naar een mooi tafelzeil? Dan kun je bij de webshop www.hiptafelzeil.nl kiezen uit een ruim assortiment. Van bloemen tot dieren en van effen kleuren tot marmer.

Hoe maak je een tafelzeil grondig schoon?

Het grondig schoonmaken van een tafelzeil is goed om te doen na elk gebruik. Hierdoor voorkom je vuil wat in het tafelzeil trekt. Wat er weer voor zorgt dat je veel langer met het tafelzeil kunt doen. Het grondige schoonmaken is eigenlijk heel erg simpel. Dit doe je met een sopje van warm water met een druppelafwasmiddel. Hiermee ontvet je het tafelzeil en zal al het vuil verdwijnen. Maak hierna het zeil goed droog met een theedoek. Maak het tafelzeil zeker niet schoon met andere schoonmaakmiddelen. Deze bevatten namelijk vaak bijtende stoffen welke je niet op pvc wil hebben. Als je toch een sopje wilt maken met iets anders kies dan voor een neutrale zeep. Hier zitten geen bijtende stoffen in die de print en het materiaal kunnen aantasten.

Het ontwerpen van een badkamer in 2023: een stijlvolle oase van rust

Het ontwerpen van een badkamer in 2023: een stijlvolle oase van rust

Drie toevoegingen die jouw nieuwe tuin niet mag missen!

Drie toevoegingen die jouw nieuwe tuin niet mag missen!