in

3 tips voor een reis naar Malta

3 tips voor een reis naar Malta

Malta! Een heerlijke vakantiebestemming. Een echte reis ga je pas echt goed tegemoet met de juiste voorbereiding. En zeg nu zelf, dat is eigenlijk toch ook al onderdeel van de reis? De voorpret? Ook als je last minute boekt kan de pret al beginnen. Een heerlijke manier om meteen al met de voorpret te starten, is met het boeken van een vakantie naar Malta met FTI reizen. In dit artikel delen we drie tips voor een reis naar Malta, zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie. Malta is een prachtig land dat veel te bieden heeft. 

1. Boek jouw accommodatie bij een betrouwbare partner

Malta is een populaire toeristische bestemming, dus het kan moeilijk zijn om een hotelkamer te vinden zonder van tevoren te boeken. Anders kan het gebeuren dat je de nacht in je auto doorbrengt of op het strand gaat kamperen! Of dat je na dag één toch moet verplaatsen en extra kosten moet maken, omdat de accomodatie tóch niet zo mooi was als op de foto’s. FTI reizen biedt een totaalpakket, zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Behalve dan wellicht over welke bikini je meeneemt of over wat je gaat doen tijdens je verblijf in Malta. 

2. Maak een lijstje met bezienswaardigheden en activiteiten

Maak hiervoor een mooi ‘Malta’ bord op Pinterest. Op de website van FTI reizen lees je alvast wat de mooie bezienswaardigheden zijn en op Pinterest kan je een mooie verzameling maken van alle highlights die je wil bezoeken. We raden je aan om ruimte over te laten voor het toeval en lekker uit te rusten, maar altijd leuk als je een goede lijst achter de hand hebt met dingen om te doen.

3. Huur een auto

Er is geen betere manier om Malta te verkennen dan door het huren van een auto en het ontdekken van Malta via de mooie wegen. Dit geeft je flexibiliteit en vrijheid bij het beslissen welke attracties je wilt zien en hoe lang je bij elke attractie wilt blijven. Ook fijn dat je niet elke keer kosten hoeft te maken aan taxi’s of ander vervoer. En helemaal fijn is dat je niet hoeft te wachten als je naar een volgende bestemming wilt gaan. Je pakt gewoon de auto! Let er wel op dat in ieder land een andere rijcultuur heerst. Je rijdt op Malta niet op de Nederlandse weg, dus neem in iedere situatie liever het zekere voor het onzekere. 

We wensen je een hele fijne vakantie toe! 

Perfecte verjaardag voor je partner zo organiseer je het

Perfecte verjaardag voor je partner: zo organiseer je het

Een avondje Koemarkt in Purmerend om nooit te vergeten

Een avondje Koemarkt in Purmerend om nooit te vergeten