in , , , , ,

De 3 bekende voedingsvoordelen van eendenvlees

De 3 bekende voedingsvoordelen van eendenvlees

Eendenvlees valt net als kippenvlees onder de afdeling pluimveevlees. Blijkbaar zijn er veel soorten gedomesticeerde eenden die je kunt kopen. Wilde eenden zijn een optie voor gezond vlees en hebben liever mager vlees in vergelijking met andere eenden. Pekineenden groeien echter sneller en kunnen ideaal zijn voor de pluimveehouderij. Indiase hardlopers zijn een ander eendenras dat vooral bekend staat om het leggen van eieren. Uw informatie over de bereiding van geroosterde eend moet worden bijgewerkt voordat u naar de markt gaat om er een voor uw maaltijden te kiezen. Aangezien de consumptie van eendenvlees hoog blijft, vooral in Aziatische landen, kunnen de volgende voedingsvoordelen de belangrijkste motivatie zijn.

Verhoog de inname van eiwitten

Zoals het meeste pluimveevlees is eendenvlees zeer rijk aan eiwitten en dat maakt het een van de meest aanbevolen maaltijden voor vrouwen tijdens zwangerschappen. Het hoge eiwitgehalte wordt geleverd met veel aminozuuropties die kunnen helpen de voedingsstoffen die uw lichaam opneemt te verbeteren. Voor statistische doeleinden moet u weten dat 70 gram eendenvlees ongeveer 18 gram eiwit bevat. Naast de talrijke voordelen van eendenvlees heb je voldoende eiwitten nodig om een ​​gezonde huid te behouden.

Verbeter je immuniteit

Wist je dat eendenvlees erg rijk is aan selenium? Van eendenvlees is vastgesteld dat het meer dan 50% seleniumvoedingsstoffen bevat, wat betekent dat u erop kunt rekenen om ontstekingen en andere mogelijke ziekten te bestrijden. Over het algemeen kunnen eendenvleeseters genieten van een verbeterde lichaamsimmuniteit dankzij de zinkelementen in het vlees die uw algemene immuniteit kunnen versterken. Een sterke immuniteit is wat je nodig hebt om sneller te genezen van blessures en ook om verschillende infecties te bestrijden en te voorkomen waaraan je zou kunnen worden blootgesteld. Dit maakt een noodzakelijk onderdeel van het dieet voor HIV- en Aids-patiënten die alle immuniteitsversterkende ondersteuning nodig hebben die ze kunnen krijgen.

Houd uw schildkliergezondheid op peil

Uw schildkliergezondheid kan gemakkelijk verbeteren als u selenium gaat eten. Je kunt je selenium uit eendenvlees halen door minstens drie porties te eten. De rol van selenium in het menselijk lichaam is om de enzymatische functies onder controle te houden, vooral voor zwangere vrouwen. De kans op schildklierproblemen tijdens de zwangerschap is groot, wat een deel van de reden is dat u uw seleniumgehalte moet verhogen.

Voordelen van biologische koffie

Voordelen van biologische koffie

Gebrande koffie stimuleert alle menselijke zintuigen

Gebrande koffie stimuleert alle menselijke zintuigen