in

Waar kun je fillers voor gebruiken?

Waar kun je fillers voor gebruiken

Denk je dat je huid wat extra ondersteuning kan gebruiken? Dat je ouder wordt, is vaak als eerste in de spiegel zichtbaar. Je kunt dan overwegen om je gezicht met fillers te laten behandelen. Maar wat heeft dat precies voor resultaat en wat mag je van fillers verwachten? Wij vroegen het een deskundig specialist van Fillers Maastricht

Wanneer kies je voor fillers?

De consulent van Fillers Maastricht vertelt dat mensen om verschillende redenen voor fillers kiezen. “De ene keer gaat het omdat men er graag wat minder vermoeid uit wil zien. De andere keer kan het zijn dat men bepaalde rimpels bij de ogen of op het voorhoofd wat minder opvallend wil maken”. Volgens de cosmetisch specialist van Fillers Maastricht zijn de motivaties vaak persoonlijk. “Mensen hebben ieder hun eigen idee over hoe ze er graag uit willen zien en fillers kunnen hieraan bijdragen. In bepaalde gevallen kunnen omlaag hangende mondhoeken ook echt een rol spelen in de gemoedstoestand. Dan kunnen fillers uitkomst bieden”. 

Wat voor soort fillers bestaan er?

De ervaren adviseur van Filllers Maastricht geeft aan dat er verschillende fillers zijn. “Dan kun je denken aan lipfillers, maar ook aan fillers om ingevallen wangen weer wat meer volume te geven. Ook worden fillers vaak gebruikt om een slappe kaaklijn aan te pakken. Maar ook putjes in de kin, verlengde kraaienpootjes en voorhoofdcontouren kunnen met fillers verminderd worden”. Ze benadrukt hierbij dat het belangrijk is om niet alleen te kijken naar de plek in het gezicht waar de klachten betrekking op hebben. Het is ook belangrijk om bij een behandeling naar het gehele gezicht te kijken. De verhoudingen moeten uiteraard, ook na een behandeling met fillers, nog steeds in een natuurlijk evenwicht zijn.

Wat kun je verwachten tijdens een behandeling?

“De behandeling begint met een intakegesprek, zo licht de specialist toe. Want het is belangrijk dat de behandeling goed voorbereid wordt. Waarbij ook gekeken wordt naar de medische conditie van de cliënt. Een etmaal voor de behandeling mag er geen alcohol gedronken worden. Op de dag zelf word je ontvangen en worden er eventueel nog foto’s van je gezicht gemaakt. Een behandeling duurt een kwartier tot zestig minuten. Dit is afhankelijk van wat je precies met fillers laat behandelen. Na afloop kun je vrijwel direct naar huis”, legt ze uit. Ze geeft aan dat het in de praktijk van Fillers Maastricht ook voorkomt dat cliënten nog even op hun gemak in de wachtkamer plaatsnemen, voordat ze naar huis gaan. 

Moet je nog ergens rekening mee houden na een behandeling?

“De behandeling met fillers heeft een resultaat van een half jaar tot een jaar. Het per persoon verschillend hoelang de fillers blijven zitten. Daarnaast speelt ook de plek van de behandeling een rol. Lip fillers zitten over het algemeen korter, omdat je mond veel beweegt. Na de behandeling zul je een aantal dagen last hebben van blauwe plekken, een rode huid of misschien wel jeuk. Ook dat is per persoon verschillend”, sluit de specialist van Fillers Maastricht af. Ze geeft echter aan dat dit snel minder zal worden en na een paar dagen helemaal verdwijnt. Vermijd de eerste week zonnebaden, peelings en de sauna voor een optimaal resultaat. 

De leukste speelgoed en kraamcadeaus koop je gewoon online!

De leukste speelgoed en kraamcadeaus koop je gewoon online!

Dit zijn de meest bijzondere theeën uit de Kilimanjaro regio

Dit zijn de meest bijzondere theeën uit de Kilimanjaro regio