in , ,

Beef Jerky: een snack om van te houden

Beef Jerky een snack om van te houden

Het lijkt misschien vreemd om beef jerky te eten als je op dieet bent. Ze beseffen echter niet de voordelen ervan. Wat zijn de voordelen van beef jerky?

Verminderde vetinname

Wat kun je zeggen over het vlees zelf? Voedingsmiddelen die veel vet bevatten, zoals spek en varkensvlees, worden door de meeste mensen vermeden. Beef jerky is niet zo dikmakend.

Er is één ding dat je echt moet onthouden: beef jerky is in wezen gedroogd vlees. Het meeste vet in het vlees wordt verwijderd tijdens het maken van jerky. De taaie textuur van Jerky is ook te danken aan het proces waarbij het meeste vocht wordt verwijderd.

De meeste schokkerige producten bevatten niet meer dan 7% vet. Lees de voedingsfeiten van uw favoriete schokkerige product om de voedingswaarde te bepalen. Als u beef jerky wilt kopen, blijf dan uit de buurt van commerciële producten omdat deze conserveermiddelen kunnen bevatten en meer vet kunnen bevatten.

Je kunt schokkerig eten als tussendoortje, omdat het meer eiwitten dan vet bevat per portie. Lees verder voor meer informatie.

Een geweldige snack tussen de maaltijden door

Het moeilijkste van het volgen van een dieet is kijken hoe vaak je eet. Tegenwoordig is het bekend om drie hoofdmaaltijden per dag te eten (lunch, ontbijt en diner), maar om porties te verminderen. Heb je al honger? Na elke training heb je een snack nodig.

U zult geen honger hebben als u deze methode volgt. Als je eenmaal honger hebt, verlaten de meeste mensen hun dieet. Laat het eten maar komen, maar verklein de portie. In het licht hiervan is beef jerky de perfecte snack voor tussendoor! Het vult omdat het vlees is. Ja, er zit wat zout in, maar het drinken van een glas water lost dat op.

Levensduur

Kan beef jerky bederven als het enige conserveermiddel dat het gebruikt zout is? Zal beef jerky bederven als het enige conserveermiddel dat het gebruikt zout is? Vlees dat tot jerky wordt gemaakt, is voornamelijk uitgedroogd. Het vochtgehalte is cruciaal omdat bacteriën niet zonder kunnen groeien. Met dit vochtgehalte blijft vlees langer vers.

Jerky in een verzegelde verpakking kan tot twee jaar meegaan. Het moet binnen twee weken na opening worden gegeten. Je zou de houdbaarheid van de jerky kunnen verlengen door hem in te vriezen, maar hierdoor verandert de smaak.

Snacks voor de sportschool

Tussendoortjes zijn niet het enige gebruik van schokkerig. Je kunt het ook tijdens het sporten eten. Magere eiwitten, ijzer en zink zijn allemaal in grote hoeveelheden aanwezig. Er zit niet veel vet in en aangezien het vlees is, heb je gegarandeerd een vol gevoel na het eten van slechts een paar reepjes.

Aanmelden voor een beef jerky-abonnement is een goed idee, omdat het een geweldige sportschoolsnack is. Je sportschoolschema en andere fysieke activiteiten kunnen worden aangepast als je je aanmeldt voor schokkerige bezorging.

Het belang van veel drinken in de winter

Het belang van veel drinken in de winter

Hoe slijp je een keukenmes?

Hoe slijp je een keukenmes?