in ,

Perfecte verjaardag voor je partner: zo organiseer je het

Perfecte verjaardag voor je partner zo organiseer je het

Is je partner binnenkort jarig? Het is uiteraard leuk om uit te pakken. Leg hem of haar goed in de watten: een verjaardag is hier een uitgelezen kans voor. Houd idealiter de hele dag vrij, en maak er iets tofs van – van ’s ochtends tot ’s avonds laat. Zó zorg je voor de beste organisatie van het feestje!

Ontbijt op bed serveren

Begin de dag meteen goed: zorg voor een ontbijtje op bed. Van verse croissantjes tot lekkere koffie, je kunt hier al zoveel mee uitpakken als je maar wilt. Hoe verser alles is, hoe beter het smaakt. Pers zelf een sapje. Warm broodjes op in de oven. En gebruik koffiebonen, die je vlak voor gebruik pas maalt. Maak er een feestelijk geheel van: een stukje taart kan natuurlijk niet ontbreken. En misschien kun je wel slingers meebrengen, of confettislierten. Ook leuk: breng de cadeautjes mee naar het bed, want die kunnen zo al direct vroeg worden uitgepakt.

Cadeautjes uitpakken

Dat brengt ons bij het volgende onderdeel: de cadeaus! Tijdens het ontbijtje of net erna: het uitpakken van de cadeautjes is een hoogtepunt van de dag. Zeker als je leuke cadeaus hebt gekocht – en eerlijk is eerlijk, ook dit hoort toch wel bij het uitgebreid vieren van een verjaardag. Haal een of meerdere cadeaus, het aantal is niet per se relevant. Als je maar iets geeft waar je partner écht blij van wordt. Dit is het belangrijkste onderdeel om rekening mee te houden! Probeer ook iets origineels te geven, in plaats van iets dat voor de hand liggend is. Juist bij je partner kun je dit goed doen, aangezien je zijn of haar smaak al langer kent.

Op stap gaan

Hoewel je thuis kunt blijven hangen, maak je de dag waarschijnlijk wel meer memorabel door lekker op stap te gaan. Dit kan al heel simpel zijn, maak bijvoorbeeld een lange wandeling. Neem echt even de tijd voor elkaar, en heb het over leuke dingen – dus liever niet over werk en andere zaken die spelen. Daar is een verjaardag immers niet voor bedoeld. Ook leuk: ga lekker de stad in, drink ergens iets en eet (nog) een stukje taart. Vandaag mag het allemaal!

Uit eten gaan

Wat ook wel gebruikelijk is bij de viering van een verjaardagsfeest met z’n tweetjes? Ga lekker uiteten. Naar het favoriete restaurant van je partner natuurlijk. Dit kun je aan hem of haar vragen, om het zeker te weten. Of boek de reservering juist als een verrassing – waarbij je zelf even moet gokken welk restaurant je precies uitkiest. Ga uitgebreid tafelen, en zorg ook hier weer dat die goede gesprekken vooropstaan.

Drankje toe doen

Sluit de dag af met een gezellige borrel toe. In het restaurant bijvoorbeeld, of juist weer thuis. Op een verjaardag mag immers best geproost worden. Kijk samen terug op de gezellige dag, voordat het tijd is om te gaan slapen. Op die manier wordt de viering van de verjaardag er eentje voor in de boeken!

Thuiswerken in de winter Hoe gemotiveerd te blijven

Thuiswerken in de winter: Hoe gemotiveerd te blijven

3 tips voor een reis naar Malta

3 tips voor een reis naar Malta