in ,

De leukste speelgoed en kraamcadeaus koop je gewoon online!

De leukste speelgoed en kraamcadeaus koop je gewoon online!

Het uitzoeken van het allerleukste baby speelgoed of het schattigste kraamcadeau, is niet altijd eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben we een aantal tips voor je. Met onze verrassende tips koop je het ideale cadeautje dat niet alleen leuk is om te krijgen maar ook om te geven!

Ga lekker shoppen

In een babywinkel vind je naast leuke kleding en hippe babykamers ook een ruim assortiment aan wandelwagens. Er is ook een groot aanbod aan speelgoed en cadeautjes die je bijvoorbeeld kunt geven als je op kraamvisite gaat. Laat je in een van de vele gezellige babywinkels verrassen door het veelzijdige aanbod en het deskundige advies.

Als je geen zin en tijd hebt om uitgebreid te gaan winkelen dan kun je online ook de leukste cadeautjes vinden! Je kunt dan thuis, op een moment dat het jou uitkomt op zoek gaan naar het perfecte cadeau. Ideaal toch!

Wij hebben twee favoriete merken die online persoonlijke en vrolijke cadeaus verkopen waar je zeker blij van wordt.

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

De laatste jaren zijn gepersonaliseerde kraamcadeautjes steeds populairder geworden. Kidslabel heeft een kwalitatief goede en zeer uitgebreide collectie, die ook nog eens heel betaalbaar is. De eigenaresse van Kidslabel is klein begonnen. Ze bood haar unieke producten eerst aan via een andere website. Klanten reageerden enthousiast op haar mooie collectie en drie jaar geleden is hieruit een eigen label, namelijk Kidslabel, ontstaan. Op de website van Kidslabel vind je hun collectie met gepersonaliseerde items voor baby’s en kinderen.

De webshop is verdeeld in vijf categorieën namelijk: verzorging, onderweg, speendoeken, houten koffers, stoeltjes en geboortekisten en cadeautjes. Bij de categorie cadeautjes vind je prachtige voorbeelden van rompertjes die Kidslabel met een persoonlijke tekst of de naam van de baby voor je kan bedrukken. Je kunt ook voor een badjasje in hippe kleuren kiezen dat ook voorzien kan worden van de naam. Of wat dacht je van een stoer, gepersonaliseerd koffertje. Leuk als decoratie op de babykamer en om mee te nemen als het kindje ergens gaat logeren.

Het leven is een feestje

Vier het leven met de feest producten van Engelpunt. Dit bedrijf uit Nederland ontwerpt en maakt als sinds 2005 stoffen slingers. Eigenaresse Sabien Engelenburg haalde haar inspiratie uit de stoffen verjaardag slinger die ze van restjes stof voor haar dochter maakte. Ze kreeg hierop zoveel leuke reacties, dat ze er meer is gaan maken en van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Inmiddels is het assortiment van Engelpunt uitgebreid met servies dat gemaakt is van bamboe, hippe tassen, stoere rugzakken en originele verjaardagskalenders. Hun collectie is kleurrijk en op een duurzame manier geproduceerd. Het ideale cadeautje om te geven!

Beveilig je huis of bedrijf met cilindersloten

Beveilig je huis of bedrijf met cilindersloten

Waar kun je fillers voor gebruiken

Waar kun je fillers voor gebruiken?