in

Drie toevoegingen die jouw nieuwe tuin niet mag missen!

Drie toevoegingen die jouw nieuwe tuin niet mag missen!

Klaar voor een opfris beurt van de tuin? Tegels eruit, grasmatten erin, of juist andersom? Een algehele verandering, gewoon omdat het kan, of omdat de lente en zomer er weer aankomen? Je bent echt de enige niet die er zo over denkt; in Nederland zijn we gewoon graag jaarlijks op zoek naar veranderingen. Of, heb je misschien net een nieuw huis gekocht, of een huurhuis tot je beschikking gekregen, en ben je van plan deze tuin eens lekker onder handen te nemen?

Wat de reden ook is voor het veranderen van de tuin, er zijn een aantal dingen die gewoon niet mogen missen. Maakt jouw tuin plezier nét (heel veel) beter! Op zoek naar inspiratie? Lees met ons mee, we helpen je graag een eindje op weg!

Ultimate chillen? Ultimate loungebank!

Voor een perfecte manier van genieten van de natuur in je eigen tuin, kan een loungebank eigenlijk niet missen! Of, beter nog, een volledige loungeset! Kan je de heerlijkste middagen, barbecues en zomeravonden met vrienden op beleven. Wat wil je nou nog meer? Helaas kan het aanschaffen van een loungeset soms nog wel hoog in de papieren lopen, dus onze tip? Kijk in de winter naar een nieuwe loungeset; dan komen deze sets vaak in de sale! Of, ga voor een tweedehands optie; draag je ook nog eens je steentje bij aan het milieu!

Opnieuw inrichten? Overkapping it is!

Heb jij de mogelijkheid (en financiële middelen) om jouw tuin van A tot Z compleet opnieuw in te richten? Dan zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos; wat ga je wel, en wat ga je niet aanschaffen? Eén optie, waar je zeker geen spijt van gaat krijgen, is het plaatsen van een veranda! Door het plaatsen van een veranda kan je de rest van het jaar buiten zitten, ’s zomers met een lekker boek en gekoeld drankje, ’s winters met een dekentje en een rode wijn. Klinkt heerlijk toch? En wil je dan helemaal optimaal profiteren, ga dan voor een veranda met schuifwand glas; weet je zeker dat je in elke weersomstandigheden onder de overkapping kan zitten!

Zelfvoorzienend is een go!

Nog een leuke manier om jouw tuin op te fleuren; ga voor een eigen moestuintje of zelfs kas. Kan je na een aantal jaren zelfs zelfvoorzienend worden in bepaalde groenten! Weet je niet zeker hoe je dit aan moet pakken, kan je natuurlijk altijd langs de tuinwinkel gaan en om tips vragen!

Gemakkelijk je tafel beschermen tegen vlekken

Gemakkelijk je tafel beschermen tegen vlekken

Wijn drinken van gewoonte naar geluksmoment!

Wijn drinken: van gewoonte naar geluksmoment!