in , , , ,

Alcoholvrij de zomer door!

Alcoholvrij de zomer door!

Warme zomeravonden komen eraan. Ideale omstandigheden om een ​​gezellige barbecue te organiseren voor jou en je vrienden of familie. Een geslaagde barbecue, niet te missen goede wijn. Meestal bier of wijn, maar natuurlijk zijn er ook alcoholvrije varianten. In dit artikel zullen we u door een selectie van heerlijke alcoholvrije dranken leiden die geschikt zijn om te grillen.

Zomer BBQ vraagt ​​om zomerse drankjes.

De meeste barbecues zullen in de zomer plaatsvinden. Die warme omstandigheden vragen om de juiste drank. In de zomer heb je vaak behoefte aan een verfrissend drankje, dus kies je voor een alcoholvrij biertje zoals Radler. Dit alcoholvrije bier is citroenachtig en zeer verfrissend. Ideaal voor barbecue. Gemberbier staat ook bekend om zijn verfrissende effecten. Hoewel de naam aangeeft dat het alcohol bevat, is dat in de meeste gevallen niet het geval. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van dit drankje.

Kies iets anders

Als je niet van bier of wijn houdt, kun je ervoor kiezen om mocktails te maken. Er zijn veel cocktails die net zo goed smaken, en soms zelfs beter, zonder alcohol. De zogenaamde “Virgin on the Beach” is een alcoholvrije variant van de wereldberoemde cocktail “Sex on the Beach”. Pina Colada is ook geschikt om zonder alcohol te maken.
Officieel is het geen cocktail, maar de Spaanse specialiteit sangria is makkelijk te maken zonder alcohol toe te voegen.

Voordelen van niet-alcoholische dranken

In veel opzichten zijn niet-alcoholische dranken over het algemeen gezondere keuzes. Behalve dat het niet-alcoholisch is, bevat het ook minder calorieën dan de alcoholische versie. Dit maakt het een “gezondere” optie. Alcohol heeft veel nadelige effecten op het menselijk lichaam. Naast mogelijke katers door overmatige consumptie, bevat alcohol veel bacteriën die het risico op verschillende vormen van kanker vergroten.

Ben je van plan om deze zomer een BBQ te organiseren voor je vrienden of familie? Overweeg dan om vanavond non-alcoholische dranken te schenken. Het verandert niets aan het plezier, maar het heeft wel gezondheidseffecten. Als uw gasten met de auto komen, kunnen ze ‘s avonds zonder zorgen naar huis rijden.

Goede voeding is cruciaal voor je sportprestaties

Goede voeding is cruciaal voor je sportprestaties

Brood zit vol met eiwitten

Brood zit vol met eiwitten