Thee

#Theemail 
Wij bezorgen uw favoriete thee, per post, veilig en snel in uw brievenbus! 

Bestel snel en makkelijk via onze webshop www.theekaway.nl 

Twistea
Onze allernieuwste Nederlandse samenwerking! 

"Losse thee en handige manieren om losse thee te doseren is onze passie. Kies je voor losse thee van TwisTea dan beloven wij jou een moment van geluk. Even loskomen van de dagelijkse hectiek. Tot jezelf komen. Genieten van je eigen losse thee, precies passend bij jou.Thuis, op het werk of met vrienden of in de horeca. Onze losse thee dispensers zijn makkelijk in gebruik en geven precies de juiste hoeveelheid voor die ene kop losse thee. Daarnaast vind je bij ons heel veel handige theeaccessoires om het drinken van losse thee nog leuker te maken. Pure kwaliteit. Losse thee die iets voor je doet." (Twistea.nl)
 

Theodor
Deze verfijnde thee van theeliefhebbers, voor theeliefhebbers heeft snel een grote schare aanhangers weten te vinden. Iedere melange is weer een nieuwe verrassing met tonen die ontdekt kunnen worden. Fair trade, respect voor het ecologisch systeem en biodiversiteit zijn belangrijke waardes voor dit luxe Parijse Huis. Hoewel de grondlegger Guillaume Leleu pas 39 jaar oud is, heeft dit merk al de grandeur van een klassiek Frans huis, maar dan met de uitstraling passend bij het tijdsbeeld, vol lef en passie.

Zie onze webshop voor alle Theodor thee die online verkrijgbaar is 

Kusmi
Wie aan thee denkt, denkt meestal aan China en Japan. Maar Rusland heeft ook een lange traditie in thee. Zo bestaat het van oorsprong Russische theehuis 'Kusmi Tea' al reeds 140 jaar. Via Sint Petersburg belandde Kusmi in het begin van de twintigste eeuw in Parijs. Kusmi Tea' heeft een ruime selectie aan authethieke Russische theesoorten met namen als Prince Vladimir, Troika en Zoubrovka. De Russische thee is meestal geparfumeerd met bergamot, bloemen en kruiden, maar ook 'gewone' zwarte en groene thee zitten bij 'Kusmi Tea' in het assortiment en alles prachtig verpakt in decoratieve Barok stijl blikken. Wij bieden 250 grams blikken aan, maar ook de miniblikjes van 25 gram.

Zie onze webshop voor alle Kusmi thee die online verkrijgbaar is