Conceptstore

Teazone heet niet voor niets Teazone, het draait bij ons om thee. Thee om te drinken, mee te nemen, te proeven, te combineren maar bovenal te ervaren!

Twistea; onze allernieuwste Nederlandse samenwerking! Een unieke manier van theebeleving. Nieuwe trendy smaken zoals een groene Gin Tonic of Champagn all day thee maar tegelijkertijd ook de herkenbare herinneringen van vroeger met een zwarte Cookie dough of een rooibos Blueberry yoghurt thee.

Daarnaast serveren wij thee van de merken Theodor en Kusmi, twee relatief jonge theehuizen met ieder een eigen uitgesproken stijl.

Naast onze thee kunt u bij ons terecht voor verschillende mooie thee accessoires of een mooi item voor uw interieur. Wij verkopen accessoires van onder andere; &k Amsterdam, Otentic Design, Seletti, Cedille Design, Pols Potten, Bredemeijer, Creative Lab Amsterdam en House Doctor.

Alles even laten bezinken? Neem dan rustig plaats in onze huiskamer met een kop thee en een stukje huisgemaakt gebak of neem de tijd met een kleine lunch!

P.s. Zelfs de stoel kan mee naar huis ;-)

Voor meer informatie, neem gerust contact op met ons via info@teazone.nl / 043 852 4432